Pszichoverzum Lélektani és Fejlesztő Központ

FELNŐTTEKNEK
pszichológiai, életvezetési tanácsadás
komplex személyiségelemzés
autogén tréning, relaxáció
családterápia, párterápia
Mediáció
GYEREKEKNEK
gyermekpszichológiai tanácsadás

pedagógiai és gyógypedagógiai fejlesztés
MUNKATÁRSAK
KAPCSOLAT


Fenyves Laura
pszichológus

Fenyves Laura vagyok, pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt. A diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetem klinikai és egészségpszichológia szakirányán szereztem. Jelenleg a Dél-pesti Centrumkórházban dolgozom, ahol mentális és szomatikus nehézségekkel küzdőkkel foglalkozom ambuláns és osztályos keretek között. Emellett a Pécsi Tudományegyetemen veszek részt szakmai továbbképzésben.

Egyéni konzultációs alkalmak formájában felnőttekkel foglalkozom. Pszichodinamikus szemléletben dolgozom. Célom, hogy a hozzám fordulókkal a helyzetüket komplexen, több szempontból tudjuk közösen átgondolni és megérteni, és ez a megértés lehet az első lépés a változás és változtatás útján. Munkámban fontosnak tartom az őszinte figyelmet, az elfogadó, biztonságos légkör megteremtését, amely teret nyit a kliens számára az önmagáról való gondolkodásra és a fejlődésre.


 

 
Pszichológus magánrendelés

Budapest, XVII. kerület

+36 30 733 80 62


Címkefelhő: pszichológus 17. kerület; gyermekpszichológus 17. kerület; komplex személyiségelemzés; önismeret; pszichológiai, életvezetési tanácsadás; párkapcsolati problémák kezelése; hangulatzavarok kezelése; pánikbetegség; pánik; szorongás; fóbia; depresszió; kényszeresség; szociális fóbia; alvászavar; szexuális problémák; feszültségoldás; önbizalom fejlesztése; identitás problémák; életút- és karrierproblémák; kommunikációs zavarok; stresszkezelés; autogén tréning; relaxáció; allergia kezelése NLP-vel; pályaválasztási tanácsadás; gyermekpszichológiai tanácsadás; családterápia; párterápia; álláskeresési támogatás tréning, alapozó terápia, nild terápia, tsmt, fejlesztő pedagógus, diszlexia, gyógypedagógus