Pszichoverzum Lélektani és Fejlesztő Központ

FELNŐTTEKNEK
pszichológiai, életvezetési tanácsadás
komplex személyiségelemzés
autogén tréning, relaxáció
családterápia, párterápia
Mediáció
GYEREKEKNEK
gyermekpszichológiai tanácsadás

pedagógiai és gyógypedagógiai fejlesztés
MUNKATÁRSAK
KAPCSOLAT


 
Hódos Katalin
pedagógus, mediátor

Hodos Katalin vagyok, pedagógus, mediátor. Debrecenben, a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskolán végeztem. 2016-ban mediátori képesítést szereztem.

12 éve foglalkozom gyerekekkel. Az általános iskola keretein belül alsótagozaton tanítok, de magántanítványaim az alsó és felső korosztályból egyaránt vannak.

Foglalkoztam hátrányos helyzetű tanulókkal, segítettem a tanulását figyelemzavaros, koncentrációs problémákkal küzdő gyermekeknek is. Vallom, hogy minden gyermekben fel lehet kelteni a tanulás iránti érdeklődést, ami a sikerélmény megéléséhez segíti őt. Ez az élmény és az elért eredmények pedig lendületet adnak a további munkához.

Egy nagy létszámú osztályban nehéz a tanórán a tananyag rögzítése, a biztos tudás megszerzése. Más a gyerekek tempója, koncentrációs képessége, így egy esetleges lemaradás olyan hiányossághoz vezethet, amire nem tud ráépülni a későbbi tudásanyag. Az egyéni foglalkozás ezt a hiányosságot szünteti meg.

A hagyományos tanulási módszerek mellé segítségül használom a Brain Gym tanulást segítő játékos gyakorlatait, amelyeket akár otthon is bátran lehet használni, gyakorolni.

Mediátorként a mindennapi életben felmerülő konfliktusok (iskolai, családi, munkahelyi) békés rendezéséhez tudok segítséget nyújtani. Nagy szeretettel várok minden érdeklődő szülőt és gyermeket.

Elérhetőség: 06209331078

 

 
Pszichológus magánrendelés

Budapest, XVII. kerület

+36 30 733 80 62


Címkefelhő: pszichológus 17. kerület; gyermekpszichológus 17. kerület; komplex személyiségelemzés; önismeret; pszichológiai, életvezetési tanácsadás; párkapcsolati problémák kezelése; hangulatzavarok kezelése; pánikbetegség; pánik; szorongás; fóbia; depresszió; kényszeresség; szociális fóbia; alvászavar; szexuális problémák; feszültségoldás; önbizalom fejlesztése; identitás problémák; életút- és karrierproblémák; kommunikációs zavarok; stresszkezelés; autogén tréning; relaxáció; allergia kezelése NLP-vel; pályaválasztási tanácsadás; gyermekpszichológiai tanácsadás; családterápia; párterápia; álláskeresési támogatás tréning, alapozó terápia, nild terápia, tsmt, fejlesztő pedagógus, diszlexia, gyógypedagógus