Pszichoverzum Lélektani Központ

FELNŐTTEKNEK
pszichológiai, életvezetési tanácsadás
komplex személyiségelemzés
autogén tréning, relaxáció
allergia kezelése NLP-vel
családterápia, párterápia
GYEREKEKNEK
gyermekpszichológiai tanácsadás

ALAPOZÓ ÉS NILD TERÁPIA
MUNKATÁRSAK
KAPCSOLAT


Vedres Nóra
gyermekpszichológusVedres Nóra vagyok, klinikai gyermek szakpszichológus-jelölt. Diplomámat 2012-ben szereztem a Debreceni Egyetemen. Már első egyetemi éveim alatt tudtam, hogy gyermekeken szeretnék segíteni, ezért ahol csak tudtam, igyekeztem betekintést nyerni az ő világukba: nyaranta gyerektáborokban, év közben iskolákban, kórházi osztályon önkénteskedtem. Később „élesben”, iskolákban, illetve pedagógiai szakszolgálatoknál dolgozó pszichológusként szereztem még több tapasztalatot, amit a 4 éven át tartó klinikai szakképzés segítségével tanultam meg igazán a szakember szemével, tudásával értelmezni.

Egyaránt fontosnak tartom a gyermekekkel és a szülőkkel való munkát, olyan arányban, ahogyan az adott probléma megkívánja. Szakmai „hitvallásom” és munkám egyik központi eleme a szülőkben megszülető változás támogatása, elősegítése. Hiszem, hogy ez az, ami igazán hatással van a gyerekre. Enélkül nincs eredményes munka még akkor sem, ha a probléma kialakulása a szülőktől függetlenül történt. A szülőket mint „társ-szakembereket” vonom be a folyamatba, hiszen ők a gyermek életének kulcsszereplői és legfontosabb segítői. A szülők gyakran meglepődve tapasztalják, mekkora hatással van a bennük zajló változás a gyermekre. Hiszek az ő erejükben, mert számtalanszor láttam, hogyan képesek nehéz helyzetben is az (akár problémás, nehezen kezelhető, vagy szorongó) gyermekük mellé állni. Emellett a szülői szerep – különösen egy többlet-energiát igénylő gyermek mellett - nagy kihívás is, ezért nagy hangsúlyt fektetek a hozzám fordulók lelki támogatására is. Munkám során a dinamikus, kognitív viselkedésterápiás és rendszerszemléletű megközelítéseket ötvözöm.

 

 
Pszichológus magánrendelés

Budapest, XVII. kerület

+36 30 733 80 62


Címkefelhő: pszichológus 17. kerület; gyermekpszichológus 17. kerület; komplex személyiségelemzés; önismeret; pszichológiai, életvezetési tanácsadás; párkapcsolati problémák kezelése; hangulatzavarok kezelése; pánikbetegség; pánik; szorongás; fóbia; depresszió; kényszeresség; szociális fóbia; alvászavar; szexuális problémák; feszültségoldás; önbizalom fejlesztése; identitás problémák; életút- és karrierproblémák; kommunikációs zavarok; stresszkezelés; autogén tréning; relaxáció; allergia kezelése NLP-vel; pályaválasztási tanácsadás; gyermekpszichológiai tanácsadás; családterápia; párterápia; álláskeresési támogatás tréning, alapozó terápia, nild terápia