Pszichoverzum Lélektani és Fejlesztő Központ

>
FELNŐTTEKNEK
pszichológiai, életvezetési tanácsadás
komplex személyiségelemzés
autogén tréning, relaxáció
családterápia, párterápia
Mediáció
GYEREKEKNEK
gyermekpszichológiai tanácsadás

pedagógiai és gyógypedagógiai fejlesztés
MUNKATÁRSAK
KAPCSOLAT


Gajda András
pszichológus


 Pszichológusként végeztem a Károli Egyetemen, ezt követően öt évig  oktattam itt pszichológiát, tanársegédként. Jelenleg az autogén tréning  módszerével, relaxációval, meditációval dolgozom, valamint pszichológiai  tanácsadást végzek. Nagyon közel állnak hozzám a csoportmódszerek,  önismereti, készségfejlesztő csoportokat, tréningeket tartok.
 Szemléletem alapja, hogy az emberi lélek a legcsodálatosabb dolgok egyike.  Hiszek abban, megtapasztaltam, hogy nincs reménytelen helyzet, a lélek  számára mindig megvan a lehetőség a változásra. Ez mindig nehéz, de ha van   bátorságunk elindulni a változás útján, olyan rejtett kincseket fedezhetünk   fel a saját lelkünkben, amelyekről nem is gondoltuk volna, hogy léteznek.   Ezen az úton igyekszem segíteni a hozzám fordulóknak.
  e-mail: gajda.andras@pszichoverzum.hu


 

 
Pszichológus magánrendelés

Budapest, XVII. kerület

+36 30 733 80 62


Címkefelhő: pszichológus 17. kerület; gyermekpszichológus 17. kerület; komplex személyiségelemzés; önismeret; pszichológiai, életvezetési tanácsadás; párkapcsolati problémák kezelése; hangulatzavarok kezelése; pánikbetegség; pánik; szorongás; fóbia; depresszió; kényszeresség; szociális fóbia; alvászavar; szexuális problémák; feszültségoldás; önbizalom fejlesztése; identitás problémák; életút- és karrierproblémák; kommunikációs zavarok; stresszkezelés; autogén tréning; relaxáció; allergia kezelése NLP-vel; pályaválasztási tanácsadás; gyermekpszichológiai tanácsadás; családterápia; párterápia; álláskeresési támogatás tréning, alapozó terápia, nild terápia, tsmt, fejlesztő pedagógus, diszlexia, gyógypedagógus