Pszichoverzum Lélektani és Fejlesztő Központ

FELNŐTTEKNEK
pszichológiai, életvezetési tanácsadás
komplex személyiségelemzés
autogén tréning, relaxáció
családterápia, párterápia
Mediáció
GYEREKEKNEK
gyermekpszichológiai tanácsadás

pedagógiai és gyógypedagógiai fejlesztés
MUNKATÁRSAK
KAPCSOLATKomplex személyiségelemzés
 
Gondolkozott már azon, miért sikerülnek vagy éppen nem sikerülnek dolgai? Szeretne könnyebben boldogulni az élet számos területén, párkapcsolatában, munkájában, társas viszonyaiban? Esetleg önismeretre vágyik? Tegye meg az első lépést! Ismerje meg belső mozgatórugóit, erősségeit és gyengeségeit!

A 120 perces komplex személyiségelemzés öt különböző pszichológiai vizsgáló módszer, teszt alapján történik. A teszteket pszichológus kollégáink értelmezik, az elemzés eredményét egy további személyes konzultáció alkalmával megbeszéljük és a felmerülő kérdéseket megválaszoljuk.
Az önismeret fejlesztésének egyik elkerülhetetlen eleme a személyiség lehető legteljesebb feltérképezése. A személyiségelemzés pszichológiai teszteket alapul véve tükröt mutat többek között az ember énképéről, érzelmi és szociális viszonyairól, mentális képességeiről, intelligenciájáról, munkamódjáról, illetve a kimondott vagy kimondatlan, még fel nem tárt múltbeli történésekről, melyek hatással lehetnek jelenre és jövőre egyaránt.
A sikeres, harmonikus élethez elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk személyiségünk jellemzőivel, mozgatórugóival, erősségeinkkel és gyengeségeinkkel. Az elemzés mindezeket megvilágítja, fényt derít a rejtett félelmekre és a belső örömforrásokra. Ezzel segítheti elő, hogy könnyebben boldoguljon az élet számos területén, legyen szó párkapcsolatáról, munkájáról, pályaválasztásáról, társas viszonyairól vagy akár önmagával szembeni elvárásairól.
A vizsgálat során projektív tesztekkel, kérdőívekkel és intelligencia teszttel dolgozunk. A projektív tesztek strukturálatlan vagy kevéssé strukturált, általában képi eszközök, melyek a személyek rejtett motivációit, érzelmeit vizsgálják. A standardizált pszichológiai kérdőívek számos személyiségdimenzió, „mutató” mentén térképezik fel a személyiséget. Ezek kombinációjából rajzolódik ki a személyiségprofil.

Az önismereti utazásban választ kaphat például arra, hogy

  • hogyan működnek és hogyan befolyásolják az érzelmei
  • mi erősíti és mi gátolja a kapcsolatépítésben, párkapcsolatban
  • milyen mélyben meghúzódó szükségletei, igényei lehetnek az  emberi kapcsolatait illetően
  • miben kellene változnia, mit kellene megváltoztatnia a harmonikusabb holnapért
  • milyen eszközökkel, mely területen és hogyan érvényesülhet leginkább
  • milyen - akár rejtett - képességekkel rendelkezik
  • melyek azok a személyiségjegyek, tulajdonságok, amelyeket a munkában és magánéletében hasznosíthat...
 
 
Pszichológus magánrendelés

Budapest, XVII. kerület

+36 30 733 80 62


Címkefelhő: pszichológus 17. kerület; gyermekpszichológus 17. kerület; komplex személyiségelemzés; önismeret; pszichológiai, életvezetési tanácsadás; párkapcsolati problémák kezelése; hangulatzavarok kezelése; pánikbetegség; pánik; szorongás; fóbia; depresszió; kényszeresség; szociális fóbia; alvászavar; szexuális problémák; feszültségoldás; önbizalom fejlesztése; identitás problémák; életút- és karrierproblémák; kommunikációs zavarok; stresszkezelés; autogén tréning; relaxáció; allergia kezelése NLP-vel; pályaválasztási tanácsadás; gyermekpszichológiai tanácsadás; családterápia; párterápia; álláskeresési támogatás tréning, alapozó terápia, nild terápia, tsmt, fejlesztő pedagógus, diszlexia, gyógypedagógus