Pszichoverzum Lélektani Központ

FELNŐTTEKNEK
pszichológiai, életvezetési tanácsadás
komplex személyiségelemzés
autogén tréning, relaxáció
allergia kezelése NLP-vel
családterápia, párterápia
GYEREKEKNEK
gyermekpszichológiai tanácsadás

ALAPOZÓ ÉS NILD TERÁPIA
MUNKATÁRSAK
KAPCSOLAT


Prém Andrea
pár és családterapeuta


Már 14 éve dolgozom a Rókus Kórház Rendelőintézetének Mentálhigiénés Ambulanciáján. Szakrendelésünk fő tevékenysége a családterápia. A rendelés vezetője Dr. Barát Katalin pszichiáter, kiképző családterapeuta. Az Ő magasszintű szakmai tudásának köszönhetően nyílt lehetőségem a pár és családterápia módszerének elméleti és gyakorlati elsajátítására. A rendelőben eltöltött évek során nagyon sokféle családdal, párral dolgozhattam együtt, szerteágazó, változatos problémáikra közösen keresve mi hozhat változást életükben. Úgy érzem mindez a sokszínűség, a gyakorlati tapasztalatok, hozzásegítettek a szakmában való jártasság megszerzéséhez.
Munkám legcsodálatosabb része, hogy láthatom amint a családok közösen, egymást támogatva kezükbe tudják venni sorsuk alakítását, figyelni a megvalósuló változásokat. Mindehhez a talajt egymás és önmagunk elfogadása szolgáltathatja. A kölcsönös elfogadáshoz nehéz eljutni, de ebben a folyamatban segíthet a terápia, mely által közelebb kerülhetnek saját és társuk érzéseihez, gondolataihoz, jobban megértve őt és önmagunkat is.
Számomra a családterápia többet jelent szakmánál, inkább életszemlélet, mely lényege, hogy nem egyedül, elszigetelten állunk a világban, hanem állandó kölcsönhatásban vagyunk egymással, környezetünkkel. Társas lények vagyunk tehát, minden örömünk és nehézségünk is ebből fakad. A családterápia erre, az egyének közötti kölcsönhatásra helyezi a hangsúlyt, annak működését próbálja megérteni, és a változás területének is ezt tekinti.
Az elmúlt 6 évben a II. és a XVII. kerületben is rendszeresen végzek család és párterápiás munkát.
1969-ben születtem, 19 éves lányommal és férjemmel Budapesten élek.


 

 
Pszichológus magánrendelés

Budapest, XVII. kerület

+36 30 733 80 62


Címkefelhő: pszichológus 17. kerület; gyermekpszichológus 17. kerület; komplex személyiségelemzés; önismeret; pszichológiai, életvezetési tanácsadás; párkapcsolati problémák kezelése; hangulatzavarok kezelése; pánikbetegség; pánik; szorongás; fóbia; depresszió; kényszeresség; szociális fóbia; alvászavar; szexuális problémák; feszültségoldás; önbizalom fejlesztése; identitás problémák; életút- és karrierproblémák; kommunikációs zavarok; stresszkezelés; autogén tréning; relaxáció; allergia kezelése NLP-vel; pályaválasztási tanácsadás; gyermekpszichológiai tanácsadás; családterápia; párterápia; álláskeresési támogatás tréning, alapozó terápia, nild terápia